SimpleWebhost Kezdőoldal
KEZDŐLAP
SimpleWebhost Tárhely Csomagok
TÁRHELY
SimpleWebhost Domainregisztráció
DOMAIN
SimpleWebhost VPS Csomagok
VPS
SimpleWebhost E-mail Csomagok
E-MAIL
SimpleWebhost Kapcsolat
KAPCSOLAT
SimpleWebhost Felhasználói Kosár
0

Domain Ellenőrzése
DOMAIN NÉV KERESŐ


.hu

Mi az a domain név?

MI AZ A DOMAIN NÉV?

A Domain Név egy olyan internetes egyedi azonosító, névtartomány, mellyel egyszerűen "megkereshetjük" az interneten tárolt tartalmakat, weboldalakat, különböző szolgáltatásokat.

Működését tekintve a domain, a kiszolgáló számítógépek (szerverek) azonosítására szolgáló névtartomány, olyasmi, mint egy személyazonosító szám, minden esetben egyedi. A kiszolgálók "egymás között" IP Címek alapján kommunikálnak, melyek nehezen megjegyezhető számsorok.

A domain név arra való, hogy ne kelljen bonyolult számsorozatot megjegyezni, hanem egy könnyű, frappáns vagy akár a vállalkozáshoz passzoló mozaikszó vagy kifejezés, cégnév alapján felkereshető legyen a világhálón. A domain tehát egy tetszőlegesen megadható szóhalmaz, melyet egy domain végződés követ. (pl.: simplewebhost.hu)
Kosár KOSÁR
A Kosara
jelenleg üres.
ÖSSZESEN 0 Ft

Domain kereső

.HU DOMAIN NÉV KERESŐ

.hu

Kedvezményes tárhely

KEDVEZMÉNYES TÁRHELY DOMAIN MELLÉ

Regisztrálja be nálunk a kívánt .hu végződésű domain nevet és válassza hozzá tárhelyszolgáltatásunk, évente mindössze 990 forintért. Starter tárhelycsomagunk segítségével, Ön most egyszerűen és egyedülállóan kedvező feltételek mellett juthat webhosting szolgáltatáshoz. A tárhelycsomag kiváló paraméterekkel rendelkezik, egy átlagos használatra szánt weboldal igényeit teljes mértékben kielégíti.

Igényelje Simple Webhost Starter Tárhely Csomagunkat a domain rendelés alkalmával. A Starter csomagunk kizárólag új domain regisztráció vagy átregisztráció alkalmával igényelhető. A csomag tartalmaz 300 Mb tárhelyet, 1 db e-mail fiókot, valamint sql hozzáférést is, hogy teljes értékű honlapot hozhasson létre!

TIPPEK A MEGFELELŐ DOMAIN NÉV KIVÁLASZTÁSÁHOZ

TIPPEK A MEGFELELŐ DOMAIN NÉV KIVÁLASZTÁSÁHOZ

Nagyon fontos, hogy megfelelő domain nevet válasszon weboldalának, hogy felhasználói, az oldal látogatói könnyedén megtalálhassák azt. Összegyűjtöttünk Önnek most néhány tippet, trükköt, hogy mire érdemes figyelni a domain név kiválasztása során. Fogadja meg tanácsainkat, hogy weboldala a legegyszerűbben elérhető legyen a nagyközönség számára.


TOVÁBB A RÉSZLETEKÉRT

DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ MENETE

A DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ MENETE, TUDNIVALÓK

Az alábbi néhány pontban összegyűjtöttük, a domain regisztrációval kapcsolatos tudnivalókat, magát a delegálási folyamatot. Kérjük, hogy mielőtt nekikezdene a domain beregisztrálásának, figyelmesen olvassa végig az alábbi tájékoztatót. Amennyiben segítségre van szüksége a regisztrációhoz, keressen minket telefonos elérhetőségeinken, hogy végigvezethessük a teljes domain regisztrációs folyamaton. Support csapatunk nem engedi el a kezét! Sikeres regisztrációt kívánunk!

TOVÁBB A RÉSZLETEKÉRT